A májat darabokra szedjük. A nagyobb ereket eltávolítjuk. Vízgőz felett felolvasztjuk a májat, majd hozzáadjuk a vajat, és krémesre keverjük. Sózzuk, borsozzuk. Könnyű, sima állagú májhabnak kell lennie.
Formába töltjük és kifagyasztjuk.
A mustot a zseletinnal felmelegítjük. Belemártjuk a fagyasztott libamáj habot. Hűtőben tartjuk felhasználásig.
Sütőtök 1: vékony szeletekre vágva, majd narancs dresszinggel ízesítve.
Narancs dresszing: keverjük össze a narancslevet a fűszerekkel, hagymával, ecettel, narancshéjjal. Ezután folyamatos keverés mellett öntsük hozzá az olívaolajat.
Sütőtök 2: a sütőtököt sütőben puhára sütjük. Kikaparjuk a héjából és olívaolajjal, sóval, curry porral krémesre turmixoljuk.
Sütőtök 3: a sütőtökből karalábévájó segítségével kis golyókat formázunk. Forrásban lévő vízbe tesszük kb. 1 percre. Leszűrjük és összekeverjük a dresszinggel.
Tálalás
A tányérra helyezzük a sütőtök szeleteket. A közepére rakjuk a libamájhabot. Köré rakjuk a sütőtök golyókat és a sütőtökpürét.
Virágokkal és citromfűvel díszítjük.