A combokat sózzuk, borsozzuk. Olvasztott libazsírba rakjuk. Fokhagymát és friss rozmaringot teszünk mellé. Sütőben, 105 fokon, 3 óra alatt puhára sütjük. Miután elkészült, eltávolítjuk a felső csontot.
A combot kevés zsírral, sütőben pirosra sütjük.
Cékla 1: a céklát sózzuk, olívaolajjal meglocsoljuk. Alufóliába csomagoljuk, és sütőben puhára sütjük. Majd meghámozzuk és formára vágjuk. Tálaláskor serpenyőben, olívaolajban átforgatjuk. Borsot tekerünk rá.
Cékla 2: a sárga bébi céklát sós vízben puhára főzzük. Curry porral, mangóecettel ízesítjük.
Cékla 3: a színes céklát nyersen vékony szeletekre vágjuk. Olívaolajjal, citrusecettel ízesítjük. Sózzuk.
Lilakáposzta: a káposztát vékony szeletekre gyaluljuk. Olajon megkaramellizáljuk a barnacukrot, ráhelyezzük a gyalult káposztát, sózzuk és kevés vízzel puhára pároljuk. A végén balzsamecetet adunk hozzá. Beleszórjuk az aszalt áfonyát, és lefedve tároljuk.
Burgonyakrém: A burgonyát sós vízben puhára főzzük, ezután leszűrjük, majd áttörjük. Vajjal, tejjel habosra keverjük.
Tálalás
Pecsenyelét öntünk a hús alá. Virágokkal, curry porral díszítjük.